O Mapedu

O MAPEDU

MAPED JE PORODIČNA FIRMA, OSNOVANA 1947. godine.

Već tri generacije za redom, kompanija Maped je posvećena proizvodnji vrhunskog školskog i kancelarijskog pribora. Maped proizvodi su izrađeni po najvišim svetskim i EU standardima. Prepoznaćete ih po inovativnom izgledu, atraktivnim bojama i praktičnim dizajnom prilagođenim deci svih uzrasta.

Maped je francuska kompanija koja je u porodičnom vlasništvu već 70 godina zasnivajući svoj razvoj na svojoj industrijskoj ekspertizi, kulturi inovacija i sposobnosti brze i adekvatne reakcije kako bi ponudila svojim klijentima efikasna, profitabilna rešenja.

Integrisana proizvodnja – proizvodne lokacije su u vlasništvu kompanije a kontrola resursa, sirovina i materijala je rigorozna.

ISTRAŽIVANJE I INOVACIJE

Razvoj kroz nove tehnologije i industrijske procese koji vode računa o životnoj sredini

– Dizajnirajte budućnost

– Efikasno zadovoljavanje potreba potrošača

– Integrisan održivi razvoj

DIZAJN I MARKETING…

… O svim faktorima performansi proizvoda:

– Funkcionalnost

– Estetika

KVALITET

800

testova godišnje

40

ljudi posvećenih kvalitetu

860

kontrolnih protokola

DISTRIBUCIJA U 125 ZEMALJA

Distribucija u 125 zemalja i široka pokrivenost tržišta omogućavaju Maped-u da bude vodeći partner u svetu.

ZAŠTITA PATENTNIM PRAVIMA, BORBA PROTIV FALSIFIKOVANJA PROIZVODA

– Sistematsko gonjenje prestupnika (proizvođača i distributera)

– Preduzimanje pravnih radnji

– Zaplena i uništavanje falsifikovanih proizvoda i njihovih sredstava za proizvodnju

MAPED CREATIV

Inspirisani dečjom kreativnošću i željom za izražavanjem, Maped je obogatio svoju ponudu proizvoda novom linijom – Maped Creativ

U pitanju su kreativni setovi namenjeni različitim uzrastima i interesovanjima dece, koji za cilj imaju razvoj grafomotoričkih sposobnosti kroz kreativno, maštovito izražavanje i zabavu.

MAPED PICNIC

Inspirisani modernim trendovima u zdravoj ishrani, MAPED je 2018 godine lansirao novu liniju proizvoda PIKNIC, koja sadrži posude za hranu, flašice za vodu i termo torbice. Ova linija je namenjena svima koji posebnu pažnju poklanjaju zdravoj ishrani a pre svega roditeljima i najmlađima, deci predškolskog i školskog uzrasta.

PIKNIC proizvodi su napravljeni od prvoklasnih materijala koji su bezbedni za ljudsku upotrebu i neškodljivi za prirodno okruženje. Posude i flašice se lako peru, čak i u mašini za sudove. Lako se otvaraju i zatvaraju jednim potezom i vodootporne su.