SVETSKI DAN MUZIKE

DOPUSTITE DA VAS PONESE RITAM SVOJE MAŠTE!

 

Maped je pripremio 5 poklona za najlepše i najkreativnije crteže po našem zboru.

 


Prvi dan leta, 21. jun, širom sveta se obeležava i kao Festival muzike (Fête de la musique). Tom prilikom se okupljaju muzičari, amateri ili profesionalci, koji slave muziku i ističu širinu i raznolikost muzičkih praksi. Koncerti se ovog dana održavaju na ulicama, trgovima, parkovima, dvorištima, hodnicima…

Otkako je Ministarstvo kulture Francuske uspostavilo ovaj praznik 1982. godine, Fête de la musique je postao međunarodni muzički događaj koji se slavi u 120 zemalja kao Svetski dan muzike.

 


Povodom SVETSKOG DANA MUZIKE Maped organizuje konkurs u crtanju!

Učestvujte na našem konkursu sa Vašim detetom, unukom….

Ovogodišnja tema je: DOPUSTITE DA VAS PONESE RITAM SVOJE MAŠTE!

  1. Dete treba da nacrta omiljeni muzički instrument i maštovito ga poveže sa omiljenom pesmom, cvetom, voćem, crtanim junakom, godišnjim dobom, mestom gde živi…..
  2. Neka dete upiše ime i uzrast.  Npr.: (Milica, 6 godina)
  3. Pustite mašti na volju, budite kreativni i crtajte šta god poželite.

Konkurs u crtanju traje od 06. do 18. juna, 21. juna ćemo proglasiti pobednike konkursa.

Da bi ste ušli u kokurs za poklon, neophodno je da zapratite našu Instagram , Facebook ili TikTok (maped_srbija) stranicu.

5 najlepših i najkreativnijih crteža nagradićemo sa super poklonom koji sadrži 27 elemenata: 2 pernice, 3 grafitne olovke, 3 flomastera, 7 bojice, 2 lenjira, 2 makazica, 2 finelinera, 2 gumice, gumicu/rezač, šestar, bojanku i INFINITY BOJICE ZA CRTANJE 1/12.

 

U konkursu mogu učestvovati deca svih uzrasta i crteže nam možete slati putem poruka na društvenim mrežama Facebook i Instagram ili putem e-maila: info@maped.rs