Učinite prvo crtanje i slikanje zabavnim!

Slikanje i crtanje je veoma važno za decu koja prvi put otkrivaju boje, nadahnjuju svoju maštu, podstiču kreativnost  i razvijaju motoričke sposobnosti.

Maped je lansirao novu liniju proizvoda: drvenih, voštanih bojica, flomastera i tempera, specijalno namenjena našim mališanima starijim od jedne godine.

Idealne su za prve korake u crtanju i slikanju. Potpuno su bezbedna i u skladu su sa važećim standardima i propisima (REACH, EN71).

Boje za prste za najmanje umetnike od prve godine. Mapedova boja u posudicama je spremna za upotrebu i nudi veliku moć prekrivanja, koju je lako očistiti jednostavnim pranjem ruku vodom. I što je izuzetno bitno za zaštitu zdravlja naše dece, boje su dermatološki ispitane. Izuzetno se lako pere i sa odeće, ali ako ne želite da vaš mališan isprlja svoju omiljenu majicu, Maped se i za to pobrinuo i obezbedio kecelje za slikanje.

Voštane bojice BABY su specijalno dizajnirane za male ruke. I mogu ih koristiti deca starija od jedne godine. Ovalni oblik bojice omogućava lako držanje i jednostavnu upotrebu, i dostupne su u 6 intenzivnih boja.

Flomasteri JUMBO su specijalno dizajnirani za decu koja su starija od jedne godine. Imaju ultra perivo mastilo, i veoma se lako peru sa odeće i kože, koristeći samo sapun i vodu. I dostupni su u 24 intezivne boje sa kojom klinci još više mogu razvijati svoju već nabujalu maštu 🙂

Drvene bojice JUMBO imaju trouglasi oblik, koji olakšava držanje bojice. Namenjene su pre svega za decu stariju od dve godine. Imaju izuzetno otporan vrh, lako se oštre i dostupne su u 24 intezivnih boja.

Voštane bojice JUMBO su obložene papirom kako bi deci ostale čiste ruke nekon bojenja. Pogodne su za decu stariju od jedne godine.

Dečiji set u koferu se veoma lako i otvara i zatvara. Set sadrži 10 JUMBO FLOMASTERA, 12 JUMBO VOŠTANIH BOJICA i 1 poster za bojenje dimenzija 51x33cm.

Mašta nema granica kada je u pitanju bojenje, crtanje i slikanje!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *